nedjelja, 8. kolovoza 2010.

Decuopage na platnu


Ova se slika nalazila u spavaćoj sobi vikendice mojih roditelja. Moderna i apstraktna, nikako se nije uklapala u interijer u kojem se nalazi namještaj star sedamdeset godina.

Jednostavno sam iskoristila podlogu i akrilom naglasila strukturu koja je bila hrapava (vjerojatno je nanijet gesso). Sve što je bilo potrebno je klasični decoupage papir (NB motiv), lagani pittorico; zlatna, crna i smeđa akrilna boja za naglašavanje detalja i zlatna Tulip boja za detalje i geometrijsku podjelu.

Roditelji presretni, "nova" slika u potpunosti je preobrazila spavaću sobu, a motiv se izvrsno uklopio u seoski vintage stil.
Broj komentara: 19:

 1. prekrasna slika,odlični motivi kao i odabir boja. bravo!

  OdgovoriIzbriši
 2. Grazie mille per esserti iscritta al mio blog!
  Bellissimi i tuoi lavori e tutto il tuo blog ...
  a presto Miky

  OdgovoriIzbriši
 3. ... sono ancora io!!!
  Ho visto ora che abiti a Split, Croazia, quando ero ragazzina ci sono stata molto bello!!!!
  Ciao Miky

  OdgovoriIzbriši
 4. Hvala, Tina, uvijek si prva u komentarima!
  Gracias, Mayte, siempre me alegra leer palabritas desde Espana.
  Grazie Miky per la visita e le belle parole. Split è ancora una bella città ..

  OdgovoriIzbriši
 5. Mislim da si zaista napravila odlično novo djelo. Stara podloga je ovo sivkasto što se vidi? Ove nove boje i motivi super su se uklopili. O D L I Č N O :))

  OdgovoriIzbriši
 6. Odličan rad, bravoo!
  Nešto novo i drugačije.
  Topli pozdrav.

  OdgovoriIzbriši
 7. Napravila si pravo remek djelo!!! Izgleda fantastično!
  Pusa

  OdgovoriIzbriši
 8. Hvala, cure, na pohvalama, drago mi je da vam se sviđa. Podloga je bila siva i tamno crvena, podijeljena na pravokutnike...

  OdgovoriIzbriši
 9. Moram priznati da ovo nije moj stil, ali ova slika je savršen primjer koliko se decoupage "ljubi" i slaže s ostalim tehnikama i spašava stvar kad postane dosadna! Ovaj kolaž me neodoljivo podsjeća na talijanski decoupage koji je veoma specifičan i snažan i mislim da si to sjajno napravila! Ja sliku vidim u nekom urbanom moderno - minimalističkom stanu, iznad neke šizne crvene kožne garniture! :)

  OdgovoriIzbriši
 10. Hola Eda! sos Argentina? lo digo por que te expresaste muy bien en tu coementario en mi blog! gracias por pasar por ahi!
  gracias al traductor de google pude entender tu blog, maravilloso todo lo que haces! desde esos cuadros hasta una silla que vi con encaje.. divino todo!
  un saludo y espero verte pronto por mi blog!

  OdgovoriIzbriši
 11. Hvala, Izzy, drago mi je da te zainteresirala slika iako nije tvoj stil, svakako je prilagođena prostoru u kojem se nalazi... a dobro si je u mislima smjestila pored crvene kožne garniture, to bi bio pun pogodak...

  OdgovoriIzbriši
 12. Muchas gracias, Rosina, he vivido en Espana durante cinco anos y desde entonces adoro la lengua espanola... y tu blog me encanta verdaderamente...

  OdgovoriIzbriši
 13. odlično si sredila sliku.....sviđa mi se u novom ruhu:))....a i roditelji imaju osvježenje u sobi:))....
  pusa:)).....

  OdgovoriIzbriši
 14. Nice work, original and unique
  Kisses from Spain

  OdgovoriIzbriši
 15. Starinski motiv na ovaj način izgleda stvarno moderno. Nešto staro, nešto novo i dobiješ pravu stvar. Pozdrav, Jasminka.

  OdgovoriIzbriši
 16. Bravo Eda, slika izgleda jednostavno fantasticnooo:))) Pusa

  OdgovoriIzbriši
 17. Que grandioso este trabajo!!.... es el tipo de trabajo y colores que me gustan. Te felicito amiga.. Eres una artistaza.
  abrazos

  OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...