četvrtak, 6. svibnja 2010.

Decoupage na platnu



































A sada, decoupage na platnu. Siva akrilna podloga, čipka i strukturna pasta kao okvir, fotografije isprintane u crno bijeloj tehnici. Pokušajte, jako je jednostavno. Pomoću spužvice ili širokog kista lagano tonirajte podlogu razrijeđenom akrilnom bojom. Čipku spresvucite strukturnom pastom, osušenu pastu pošpricajte srebrenom bojom. Na rižin papir isprintajte fotografije (ja sam stavila fotografije moje djece) i ljepilom za salvetnu tehniku zalijepite za platno. Važno je da podloga iznad koje će doći papir bude svijetla; ukoliko ste izabrali tamniju boju podloge, prostor predviđen za lijepljenje fotografije ostavite neobojen. Ukrasite po želji šablonama i lakirajte.


P.S. Neugledni slikarski stalak, dva metra čipkaste trake i srebrena akrilna boja u spreju i dobila sam izvrsno postolje za slike!

2 komentara:

  1. Prekrasan i maštovit blog koji me "na prvu" osvojio...odmah sam se upisala i pratim i dalje tvoja umijeća!
    Stvarno mi se jako sviđa tvoja slika na platnu a posebno korištenje isprintane crno-bijele fotografije i struktur paste...oduševljena sam :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Obožavam ljude koji imaju kreativnu maštu pa to još znaju iskoristiti na pravi način.Ja sam jedna od vas . Mnogo volim i redovno pratim sve što se tiče kreativnosti. Blog ti je ekstra ,svi radovi su sjajni,fantastično... Pozdrav iz NOVOG SADA

    OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...