utorak, 9. studenoga 2010.

Me encanta tu blog...

... ili u prijevodu "sviđa mi se tvoj blog", slatka nagradica kojom su me nagradile Danijela sa bloga Danijelin kutak, Sanja sa bloga Kreativnost i jedna Varaždinka koja sebe naziva Good Ghost i piše na čak pet blogova!














Danijela
, ribica u horoskopu (kao i ja) fascinira svojim rukotvorinama (mene osobno najviše fascinira činjenica što je majka četvero djece i stigne, ljudi, i raditi ručne radove i još stigne blogati!!).. Moj duboki naklon, Danijela...


A Sanja, ako sluučajno niste upoznali Sanju, povirite i pogledajte, molim lijepo, kojom dinamikom ta žena objavljuje postove, vjerojatno ćete se kao i ja zapitati spava li ta žena ikada, toliko različitih tehnika i predivnih radova može samo osoba neizmjerne energije... uz pomoć svoje divne obitelji.. možda je tajna opet u horoskopu, Sanja je blizanac i vjerojatno u tome leži uzrok tomu (dok jedna Sanja spava, druga radi li ga radi...).

Na kraju, Good Ghost, svestrana i tajnovita, voli neobičan spoj kreativnog i paranormalnog (opet ribica u horoskopu), mene je privukla svojih blogom Art-design. E ona vam uči plesti na stroj (to me fascinira) i jednoga dana želi se posvetiti izradi stakla (to me isto fascinira)!

A da bi ovu nagradu dostojno primila, moram i ja nešto "odraditi", odgovoriti na sljedeća pitanja i proslijediti nagradu dalje:

1. Zašto si stvorila blog? Ja sam vaše predivne blogove počela otkrivati tek ovoga proljeća, i ostala fascinirala tehnikama, idejama i svim divnim kreativnim djelima koje ste nesebično pokazivale i objavljivale na vašim blogovima... A kako u Splitu još nisu postojale radionice takvoga tipa, vaši tutorijali bili su mi jedini izvor informacija... I nekako mi se činilo zgodno napraviti blog i ostvariti još veću vezu sa svijetom kreativnih žena koji me toliko fascinira... Moj prvi blog napravljen u svibnju ove godine bio je, hehe, vidljiv samo meni (nemam pojma u čemu je fora, nešto je krenulo naopako), zatim sam angažirala Teu, i evo me, tu sam...

2. Koju vrstu blogova čitaš? Ma ja ne čitam, ja gutam, sve što ima veze sa kreativnim radom bilo koje vrste...

3. Imaš li omiljenu vrstu dekorativne kozmetike? Lancome maskara...

4. A odjeće? Handmade by my mother...

4. Koji proizvod dekorativne kozmetike ti je najbitniji? Maskara, često puta i jedini proizvod koji koristim...

5. Koju boju najviše voliš? Ljubičastu (savršeno se kombinira sa "nebojama" koje također jako volim).

6. Tvoj parfem? E, tu me sramota reći koliko trošim na parfeme (mužu, ne čitaj!), ali ja ih jednostavno obožavam, makar ležala bolesna u krevetu ja jednostavno moram mirisati; koristim ih ovisno o raspoloženju, dobu dana i prigodi... koji izdvojiti... jedan kojem se uvijek vraćam svakako je Bvlgari - au the blanc (mmmm, savršena nota...).

8. Koji film najviše voliš? Opet nezgodno pitanje... ali ima jedan film koji mogu gledati bezbroj puta - Mostovi okruga Madison...

9. Koje države želiš posjetiti i zašto?
Italija, po tko zna koji put, ali ovaj put Toscana - fascinira me razdoblje renesanse, toliko umjetnina u razdoblju od samo stotinjak i nešto godina; jednu malu turnejicu započeti sa Firencom, obići predivna sela Toskane (po mogućnosti u ranu jesen) i na kraju završiti u Veneciji... I
Pariz, žarko želim vidjeti Pariz, ruksak na leđima, patike na nogama i karta grada u ruci...


Jesam li vas ugnjavila (tako da znate za ubuduće, kada meni dodijelite nagradu ja se uvijek raspišem...)??

Nagradu prosljeđujem dalje:
1. Pipistrela sa bloga Vredne ruke
2. Tina sa bloga Tinin kreativni kutak (pomozite Tini, nešto joj škripi sa blogom, ja joj nisam uspjela pomoći!!!)
3. Linda sa bloga Lindolina
4. Kaća sa bloga Moj svijet salveta i cvijeća (ajmo, Kaćo)
5. Loredana sa bloga Villa Loredana
6. Simona sa bloga Mimoza

Lijep pozdrav, a sad moram završiti jednu sliku u decoupageu....

Broj komentara: 11:

  1. Hola Eda, Felicitaciones por tu premio, ya que blog es muy variado.

    Cariños
    Cecilia

    OdgovoriIzbriši
  2. Hola Eda, felicidades por ese premio, muy merecido por lo interesante que es.
    Te agradezco que le comentaras a Zondra, pero no se porque no puedo acceder a su blog, y realmente me encantan sus entradas, y Zondra es un encanto de mujer.
    Besos grandes y hermoso dia

    OdgovoriIzbriši
  3. krasan post. evo da ostavim svoj mali trag i da kazem kako blog vise ne škripi :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Jako lep post. Cestitam i hvala sto si mi dozvolila da te upoznam jos vise. Divna si osoba, vredna paznje. I da, hvala sto imam svoje mesto u tvom virtuanom svetu.Pusa

    OdgovoriIzbriši
  5. Ove su igrice baš simpatične stoga jer se kroz njih upoznajemo u nekim detaljima koji nam ne bi pali na pamet da ikad ikog pitamo.:)

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala draga, zbog jednog rada (fotka na blogu) nisam pisala, ali sad idem to srediti, i onda malo u gir po parohiji, kako to kaže Nena iz BGD i malo se ažurirati kod vas i na blogu. Pozdrav i hvala još jednom. Loredana.

    OdgovoriIzbriši
  7. najljepsa hvala draga,i iskrene cestitke na dobivenim nagradicama!!!!pusaaaaaaa!!!

    OdgovoriIzbriši
  8. Hvala draga što si me nasmijala kad si pisala o dvije Sanje...hehe!
    Nisi nas ni malo ugnjavila, već naprotiv, lijepo što si podijelila s nama dio sebe! I da znaš, bila si već u Parizu, i to s Mare, pa kak se ne sjećaš (idi vidi na njen blog da se podsjetiš)!
    Mostovi okruga Madison ti je odličan izbor filma!
    Puse

    OdgovoriIzbriši
  9. Sve mi se više i više sviđaju ovakve igre. Drago mi je da bar na ovakav način mogu upoznati blogerice, pročitat što vole, što ne vole... Ugnjavila nas? Odkud ti samo takva ideja??? ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. Poštovana, dugo me nije bilo a ove stranice nisa ni stigla da pročitam.Deo sebe podeliti sa nekim ko ima ista interesovanja nije loše jer se mi ipak razumemo bolje čak imamo istih problema oko bloga. Samo da kažem da su vam blogovi super pa me interesuje kako ste i gde uspele da nadjete sve te tutorijale i da uredite svoje stranice da budu srodne sa kreacijama koje radite.Ja bih isti volela da imam svoj blog da sa vama podelim moje kreativne radove. Pozdrav !!!!

    OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...