petak, 10. prosinca 2010.

Božićni pokloni - 1. dio

Jedna od kreativki koja me definitivno svaki put ostavlja bez daha je Sandra Z., autorica blogova Tres Chic i So Chic... Ma i ja znam lijepiti salvete i napraviti starinski štih, ali ona mi ima "ono nešto", savršen osjećaj za stil i zaista svaki put s nestrpljenjem očekujem njezine čarolije.. Moram reći "čarolije" jer kako drugačije nazvati preobrazbe predmeta kojima ona udahne novi život, ružicama i prekrasnom kombinacijom boja i detalja učini svaki makeover toliko posebnim i toliko njezinim... Upravo je ta Sandra moja velika inspiracija, dok još nisam imala ovaj blog zadivljeno sam virila na njezine stranice... Tako je nastalo i ovo moje ogledalo, fotografirano iz čudnog kuta jer blic jednostavno podivlja... a ružice sam sprtljala od das-mase, tu jednostavno ne mogu oponašati Sandru, moji dalmatinski prsti valjda misle da mijese njoke i uzalud mi sva inspiracija...


Stari okvir za fotografije 25 x 30 cm, salveta, das-masa,
akrilne boje, pozlata, bitumen i samoljepljiva ogledalca u obliku cvjetova



A s obzirom da ovo ogledalo kao božićni poklon ide u kompletu (ogledalo, kutijica sa sitnim božićnim ukrasima i boca domaćeg pića), evo još jedna fotkica...



Na zadnjoj fotografiji u desnom uglu "viri" još jedno ogledalo... o njemu u sljedećem postu... Svima šaljem jedan veliki, a Sandri, naravno, naaajveći...



32 komentara:

  1. Lijepo je u nekom naći uzor i inspiraciju a Sandra je stvarno prava škrinjica puna svakojakih ljepota.
    Tvoji radovi su prekrasni i vjerujem da će njihovi budući vlasnici biti sretni što su ih dobili na poklon za Božić.
    Pusa i velik pozdrav, Zondra

    OdgovoriIzbriši
  2. Ljepe boje si odabrala. Ali ja ne vidim gdje je staklo (kažeš, da je to ogledalo). Mislim, da je sve u treningu, zato je svaki rad sve bolji i bolji. Ti si na dobrom putu:)).
    Želim ti ljep i ugodan vikend.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ogledalo su ova dva cvijeta promjera desetak centimetara:)))

    OdgovoriIzbriši
  4. pa što fali njokama ;) okvir je jako lijep i ružice si jako lijepo napravila. što se tiče ogledala i sama sam se zapitala di je tu ogledalo dok nisam vidila tvoj odgovor Hrandici :)

    OdgovoriIzbriši
  5. ha ha , e ja sam uporno citala i vracala se na tekst da bih ukapirala posle nekog vremena kakvo je ogledalo u pitanju. Posebna ideja. Jako simpaticno i sa moje tacke gledista nema razlike izmedju tvojih i Sandrinih radova. Bas to, ti radis na svoj nacin i ti i ne zelis kopirati Sandru, zato je tvoje lepo na svoj nacin i moram da priznam da su moje simpatije prema tvojim radovima ispred simpatija prema Sandrinim. Ti si meni posebna, sa nekim svojim licnim stilom. Kisssssssss

    OdgovoriIzbriši
  6. Son unos trabajos preciosos, tienen una gran belleza, besos guapa

    OdgovoriIzbriši
  7. A daj Eda,koja Sandra(jest da su joj radovi prekrašni,a mene je začarala i očarala),ali tvoji su radovi pravi Edovski,samo tebi svojstveni i zato isto tako lijepi i posebni!

    OdgovoriIzbriši
  8. Ma dajte, ljudi, hvala vam na pohvalama, ali Sandra je Sandra, žena to radi savršeno i ja samo gledam, gledam pa onda napravim na svoj način, ali ipak pod njezinim utjecajem:)))

    OdgovoriIzbriši
  9. Eda,te han quedado preciosos
    Besos desde Andalucia:Mayte

    OdgovoriIzbriši
  10. I ideja i izrada su fantazija!!!

    OdgovoriIzbriši
  11. radovi su ti prekrasni. čestitam i sandri na takvom utjecaju, no ni učenica nije loša. bavo pusa

    OdgovoriIzbriši
  12. Što će se netko lijepo obradovati ovom prekrasnom daru... :)) Ogledalo mi je MRAK! Cvjetići su super! Bez obzira što ti je Sandra inspiracija (a komu nije :))) ovo ima ipak tvoj osobni pečat i to mi se baš sviđa! Velika pusa! :)))

    OdgovoriIzbriši
  13. Kao da mjesiš njoke :) baš si me nasmijala :) Ok, priznajem, Sandra radi takve ružice sam ja počela sumnjati da ima negdje neki skriveni alat jer ne može joj baš svaka ispasti tako savršeno ;), no tvoje ružice su tvoje i zato ih nemoj vrijeđati! :) bitno je da su radovi napravljeni s ljubavlju i onaj kome su namjenjeni će to osjetiti i znati cjeniti.

    OdgovoriIzbriši
  14. Sandra je stvarno nenadmašna u svojim radovima, ali draga Eda ti si na dobrom putu da budeš rame uz rame s njom. Sviđa mi se sve što si napravila! Koristila si razne tehnike i savršeno sve uskladila! Ružice su fantastične, a boca ti je mrak!!! Bravo Eda, samo hrabro naprijed!!!

    OdgovoriIzbriši
  15. Slažem se sa tobom da je Sandra zaista jedinstvena kreativka...ali se ne slažem s tim da oponašaš Sandru...Tvoji radovi su tvoji..i meni su zaista super...
    LP i lijep vikend

    OdgovoriIzbriši
  16. Draga moja, radovi su ti mrak, ne znam sta mi je ljepse, ogledalo, kutijica ili boca:)
    Svaka cast, bravo:)
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  17. Ma doista prekrasni radovi...ogledalca su mi baš posebna. Svaka čast na izradi, toliko detalja a sve prekrasno ukomponirano. Super!!!

    OdgovoriIzbriši
  18. draga divne poklone si napravila,ogledalo je genijalno,jako mi se svidja..pusaaa!!!

    OdgovoriIzbriši
  19. Zaista je vrlina biti skroman kao ti a uraditi tako nešto lijepo.Draga moja zaista su ti divni radovi nemam prigovora a ogledalo mi je za deset.

    OdgovoriIzbriši
  20. prekrasni radovi,nadam se da ce dobitnik tog poklona bit jakoooo sretan i zadovoljan

    OdgovoriIzbriši
  21. Me gusta mucho esa botella, tengo una parecida pero sin esos bonitos diseños dorados, claro. Los objetos de vidrio es una de mis debilidades, me gustan mucho.

    OdgovoriIzbriši
  22. Divinos trabajos, siempre tan oroginales y unicos.
    Besos grandes y hermosa semana

    OdgovoriIzbriši
  23. Ed, he estado viendo un poquito tus trabajos y son preciosos, seguiré visitando tu blog y lo pondré en favoritos para no perderte, gracias por tu comentario.
    besitos

    OdgovoriIzbriši
  24. predivno ti je ovo, ali kutijica je tako slatka da ću ti je morat ukrast!!! sorry :DDD

    OdgovoriIzbriši
  25. radovi su prekrasni, elegantni, profinjeni, a što se tiče njoka ni njih nije lako napraviti :)))

    OdgovoriIzbriši
  26. Opet si uradila prekrasne radove i ova ideja sa ogledalom ti je super. Jedva čekam nastavak. Pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  27. Jako mi se sviđa ogledalo, baš ga vidim u svojoj sobi koju nikako da napokon krenem preuređivati. :/
    prekrasnih radova imaš! :*

    OdgovoriIzbriši
  28. da sam ostavila među prvima komentar sigurno bi pitala pa eda gdje je ogledalo?.....izvrsna varka:))).....
    svaka od nas ima nekekv svoj stil i završni touch tako da koliko god si "kopirala " sandru ipak ovo odiše tvojim karakterom i načinom na koji smo već navikli:)))......
    za ruže se slažem jer sandara ih radi zaista vrhunski:))....
    ali kutijica je samo tvoja kao i boca na kojoj si tek malim intervencijma dobila velike rezultate.....
    pusa:))...

    OdgovoriIzbriši
  29. Pekrasno! Slažem se s curama, svi mi lutamo internetom, čitamo razne blogove u potrazi za kakvom idejicom... ideja nas vodi, ali na kraju uvijek u to što radimo dodamo sebe, "svoj štih", točku na "I"... Prekrasno Eda!

    OdgovoriIzbriši
  30. Ts trabajos como siempre son espectaculares, me encanta tu originalidad, los hacen unicos.
    Besos grandes

    OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...