subota, 16. travnja 2011.

Jedna dobra vila i jedna nagrada...

Kad sam se upustila u blogerske vode znala sam da među nama ima čarobnica, nadarenih i talentiranih žena koje zbilja rade čudesne stvari koje mi uvijek i iznova izazivaju divljenje svojom maštom, svojom voljom, idejama zbog kojih uzvikujem "olala!", "joooj kako je dobro", "woow", "benti koja ideja"...

Ali nisam imala pojma da među nama postoji prava pravcata dobra vila koja em što radi bajkovite radove ima i moć da na daljinu, ničim izazvana, napravi za mene predivnu oslikanu bajku, slikovnicu koja svakim svojim detaljem šalje poruku prijateljstva...

A dobra vila je zavirila u moju dušu, u moj dom, u trenutne radove koje radim i boje koje koristim, materijale koji su mi najdraži, ispričala za mene dragu priču o nježnim cvjetovima koje istinski obožavam... Sve to objedinila i ukrasila nevjerojatnim OS tulipanima i poslala mi

O V O




Hvala ti, Tatjana, moja draga dobra vilo čarobnih prstića:))

Ma znam ja da ste sve vidjele ovu kutiju na njezinom blogu, fotkala ju je u svim mogućim ženskim pozama, ali moolim vas povirite još jednom da se podsjetite one slatke pričice koju mi je vila ispričala za laku noć, za lijepe snove...


Dodaj sliku
A da ovi čudni dani budu barem malo lakši, pobrinule su se i Mare, Suzana, Sanja i Sandra i proslijedile mi ovu nagradicu naslova "Divan blog":)) Ako sam nekoga izostavila sa popisa primite moje isprike, ovih dana sam zbilja rijetko na blogu, možda mi je nešto promaklo:))
Hvala vam, drage moje, nisam se odavno igrala i odazivala na nagrade (kao prava lijena Dalmatinka:))


Četiri pitanja i četiri odgovora:

1.-Što te inspirira za naslov posta?
Uf, sadržaj posta i ton kojim je napisan... raspoloženje u kojem se nalazim... Trudim se da ne budu samo točkice:)))

p.s. Jednom sam, sasvim podsvjesno i bez ikakve namjere, "prepisala" naslov tuđeg posta, blogerice koja me do tada redovito posjećivala ... nakon par dana sam brzo promijenila naslov posta (kad sam shvatila da to ipak nije moja podsvijest), ali toj blogerici to ipak nije bilo dovoljno... tek se prije nekog vremena opet prišuljala, nakon pola godine.. ispričavam se još jednom:))

2.-Opiši se u četiri riječi:
sanjar... emotivac... nepopravljivi romantik... RADOHOLIČARKA:((

3.-najdraža fraza (citat):
Gdje je volje, tu je i načina!!

4.-Nominiraj (odaberi) deset blogova:
Ja najčešće ne igram, a kad zaigram budem zadnja:(( Pa se mislim, koji su mi naj blogovi..
U stvari, svi su mi blogovi naj... jer svi zajedno dijelimo ljubav prema prstima umazanim od ljepila, akrila, bitumena ili prstima ukočenim od kukičanja... i sate i sate ukočenog vrata sjedimo za računalom i komentiramo, pratimo i hrabrimo jedne druge...

Stoga svim mojim sljedbenicima umazanih prstića i ukočenog vrata šaljem od srca ovu nagradu, sve ste vi moj "DIVAN BLOG":))




21 komentar:

  1. Kako si samo pogodila? Ja stvarno imam ukočeni vrat ali ipak sam tu i komentiram, jer nikako ne mogu preskočiti tvoj blog i ne ostaviti komentar! Čestitam ti na nagradi (i ja sam te uvrstila u svojih deset, pa samo uguraj moje ime npr. između Suzane i Sandre, da ipak ne budem zadnja...hehe i to je to...lijepo si to rekla, sve mi dijelimo istu ljubav prema kistovima, bojama, vrpacama i sl., a što je najvažnije bodrimo jedna drugu!
    A vile koje su sigurno došle zajedno s kutijom bit će ti od pomoći u svakoj prilici! Prekrasan poklon!!!
    Pusaaa

    OdgovoriIzbriši
  2. Zavirila sam draga Eda još jednom na kutiju, predivna je! A Tatjana je zaista vila ili čarobnica i to dobra, nema druge :))
    Čestitam ti i na nagradi.
    Pusa :))

    OdgovoriIzbriši
  3. E pa čestitam Eda na nagradi!
    Za drugo nisam kompetentna :)))!

    OdgovoriIzbriši
  4. Draga Eda, ja sam davno rekla da Tatjana ima neku nadljudsku moć i da nas sve čita kao knjige. Ali meni ne smeta, drago mi je da sam upoznala barem jednu vilu u svom životu, imam ih ja još ali ne čitaju misli kao Tanja. I drago mi je što razmišljamo na isti način i djelimo iste vrste ljubavi.Moram napomenuti kako me svaka od vas inspirira i bodri, svaki komentar mi puno znači . Puusa ,čestitam na nagradi i ugodan dan želim. :))) (a jesam se raspisala)
    p.s.=kutijica je prekrasna...već sam je deetak puta pogledala...

    OdgovoriIzbriši
  5. Predivna kutijica,naša T je prava dokazana čarobnica..predivan poklon..pusa za obje i naravno čestitke na nagradici!

    OdgovoriIzbriši
  6. e što sam pametna!!....ma odmah sam znala da će ta kutija put splita:))))).....tako plava i tako tulipanasta nije ni mogla završiti negdje drugdje:))....
    ne mogu vjerovati da si objavila nagradu:))).....i drago mi je zbog toga:))....
    čestitam ,lijepi si niz naslagala:))....

    OdgovoriIzbriši
  7. Cestitam draga Eda na nagradi i poklonu. Oslikana Tanjina kutija je zaista carobna:-)
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  8. Bas si obradovana...Predivnu si kutiju od Tanje dobila, a jeste vila.I nagrada te je sigurno obradovala i to od tri blogerice dobijena.Ceeeestitam!

    OdgovoriIzbriši
  9. Ma Tatjana je stvarno naša vila! Prepoznala sam odmah njezin rad i prije no što sam pročitala ime. Genijalka je! :))Čestitam ti na nagradi i zahvaljujem na istoj! Ljub ljub!

    OdgovoriIzbriši
  10. Bravo za način preuzimanja i prosljeđivanja nagrade. Zaista imam ukočen vrat i ljepljive prste od drvofixa...... Čarobna kutijica s pričom je na pravom mjestu i sigurno dobiva poseban tretman.

    OdgovoriIzbriši
  11. Čestitam draga na nagradi, kutija je divna kao i obje vi i Tanja i ti, nisam bila ovih dana ali nije me začudio ni motiv na njoj ni boja, to je tvoje!!!čarobnice ste obje.
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  12. Čestitke draga na poklonu i nagradi..
    Kutija je prekrasna,zna naša Tatjana posa nema šta....

    OdgovoriIzbriši
  13. Tatjana je zaista dobra vila neopisivih OS moći :))); da ne pričamo o duhovitosti koju ona poseduje, uvek me slatko nasmeje svojim tekstovima.

    Čestitke na nagradi :D!

    OdgovoriIzbriši
  14. Čestitam na nagradi i na krasnom poklonu!
    I puno, puno ti se zahvaljujem na predivnom komentaru na mom blogu, u predzadnjem postu!!
    Veliki ti pozdrav šaljem, i ljubim!

    OdgovoriIzbriši
  15. Čestitam na ljepoj kutiji. I zanimljivo je čitati neke nove stvarčice o tebi.
    Pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  16. Muito simples mas muito elegante!
    Bj
    Milai

    OdgovoriIzbriši
  17. Te ha quedado estupenda, me encanta.
    Bss.

    OdgovoriIzbriši
  18. Que bonitooo!!!, tienes unas cosas preciosas!!

    OdgovoriIzbriši
  19. kutijica je prekrasna bas kao i tatjanina priča. čestitke na nagradi a ja ću je preuzeti i za koji dan objaviti na blogu

    OdgovoriIzbriši
  20. Que bonito blog,tienes muy buenos trabajos!!Felicitaciones!!Un saludo desde Uruguay
    Eudoxia

    OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...